Descobreix

LA NOSTRA HISTÒRIA

Can Tarranc va ser una típica casa pairal catalana –ara ja centenària– que es dedicava al bestiar i al conreu dels horts i de les vinyes. Situada sobre un turó del barri de Sant Daniel i envoltada de pinedes, domina la contrada i té vistes al mar. Aquesta és una zona privilegiada climatològicament gràcies a la bonança que propicia la proximitat de la Mediterrània i a la protecció de la serralada litoral. Després de més d’un segle dedicada a la pagesia, va passar per diversos propietaris i als anys setanta la va adquirir la família Font, amb lligams històrics a la vila de Blanes, que decideix reconvertir-la en restaurant.

El nostre

OBJECTIU

Venir a Can Tarranc és desconnectar del brogit diari i capbussar-se en un món de pau on es desperten els sentits. La natura que envolta la casa dóna sensació de tranquil·litat: regala un entorn idíl·lic a la vista, fa parar l’orella per sentir el cant dels ocells, i olfacte i el gust s’aguditzen a les sales davant un gustós àpat maridat amb un bon vi.

La nostra

CUINA

La cuina de la masia-restaurant Can Tarranc es sustenta en tres elements fonamentals: tradició, estètica i gust. La cuina tradicional catalana és l’arrel d’on parteix una oferta gastronòmica amb tocs de modernitat i innovació, equilibri estètic en la seva presentació i productes de proximitat i d’alta qualitat.

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT

FEM VACANCES DEL 15 DE GENER AL 15 DE MARÇ

CONTACTE PER RESERVAR:

Telèfon:
937 64 20 37

E-mail: info@cantarranc.es

DIRECCIO:

Camí Sant Pere del Bosc
08490 Tordera, Barcelona

HORARI RESTAURANT

Dimarts – Diumenge
13:00 – 16:30

Divendres – Dissabte
20:00 – 23:00

HORARI PISCINA

Dimarts – Diumenge
11:00 – 19:00

15 Juny – 15 Setembre