Casaments

Com que estem convençuts que el dia del casament és un dels més feliços en la vida d’una persona, volem que sigui únic i inoblidable per a nuvis, familiars i amics. I allà on ens toca aportar el nostre granet de sorra, maldarem per fer realitat el seu somni. Per començar, a la Masia Restaurant Can Tarranc oferim a les parelles que ens fan confiança un espai idíl·lic en plena natura, al si d’una masia centenària completament restaurada i habilitada com a restaurant, on hem posat molta cura en tots els petits detalls de decoració. 

En les nostres instal·lacions interiors, disposem de quatre salons amb capacitat per acollir fins a tres-cents convidats. Pel que fa als espais exteriors, tan preuats pels nostres clients gràcies a un entorn natural privilegiat, val a dir que comptem amb terrasses amb detalls rústics i envoltades per frondosos jardins on hi destaca una piscina per als dies més càlids.

Pel que fa a la cuina del Restaurant Can tarranc,

no tenim cap dubte que, amb l’elecció dels nuvis i els nostres consells i assessorament, confeccionarem un menú que de ben segur no deixarà indiferent a cap dels convidats. I és que, prenent com a base la cuina tradicional catalana, amb productes de proximitat i d’alta qualitat, resulta molt més senzill dur a terme una proposta gastronòmica caracteritzada per l’equilibri estètic, la innovació i els tocs de modernitat. El nostre equip de professionals, tant de cuina com de menjador, esmerçarà energia i esforços per cuidar fins a l’últim detall i assegurar així l’èxit de l’àpat.

En definitiva, no hi ha res que ens estimuli més que involucrar-nos al màxim en tots els preparatius dels casaments que organitzem. Tot sigui per aconseguir que aquest dia tan especial esdevingui per sempre inesborrable en la memòria dels assistents.  

Els convidem a que vinguin un dia al restaurant i, tot prenent un cafè, ens expliquin la seva idea i els seus desitjos per aquest dia. Els mostrarem els diferents espais i veiem plegats els menús que proposem i les possibilitats que els brinda la masia.

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT

FEM VACANCES DEL 15 DE GENER AL 15 DE MARÇ

CONTACTE PER RESERVAR:

Telèfon:
937 64 20 37

E-mail: info@cantarranc.es

DIRECCIO:

Camí Sant Pere del Bosc
08490 Tordera, Barcelona

HORARI RESTAURANT

Dimarts – Diumenge
13:00 – 16:30

Divendres – Dissabte
20:00 – 23:00

HORARI PISCINA

Dimarts – Diumenge
11:00 – 19:00

15 Juny – 15 Setembre