Celebracions d'empresa

Tota empresa que aposta per la cohesió i la satisfacció dels seus treballadors procura no deixar cap serrell de banda. I en el decurs de l’any el calendari laboral contempla diverses celebracions fora del medi quotidià de treball –llançament de productes, entrega de premis, team building, comiats, sopars de Nadal, cursets de formació, celebracions d’estiu, festes corporatives, d’aniversari o jubilació,…

Estem segurs que, a banda de la nostra oferta gastronòmica,

Per la seva especialització en tota mena d’esdeveniments empresarials, Can Tarranc té molt a proposar en aquest àmbit. Sobretot, arran de les sensacions que aquesta tipologia de client sol experimentar així que posa el peu en la nostra masia-restaurant. La privilegiada situació geogràfica del nostre espai permet fer una aturada en les preocupacions laborals que ens envolten per relaxar-nos en un entorn de somni, ple de màgia i de pau.

La majestuositat de la natura que envolta Can Tarranc vesteix per si sola qualsevol celebració. La vegetació existent ajuda a ressaltar cada petit detall i la llum que s’escola entre els arbres accentua els colors i ens regala moments i racons fascinants. La resta, ja és cosa nostra. Només cal posar a disposició de les empreses la nostra experiència en aquesta mena d’actes i saber fer arribar un ‘savoir faire’ culinari que, dia a dia, ens impulsa a innovar mantenint un ferm lligam en la tradició i una cura obsessiva pel producte de proximitat i d’alta qualitat.

Els convidem a que vinguin un dia al restaurant i, tot prenent un cafè, ens expliquin la seva idea i els seus desitjos per aquest dia. Els mostrarem els diferents espais i veiem plegats els menús que proposem i les possibilitats que els brinda la masia. Passejant pels salons podran triar quin és l’espai idoni, ja que  es podem fer els actes tant a l’interior com a l’exterior en funció  del tipus d’acte i de l’època.  

Galeria

DEL NOSTRE RESTAURANT

FEM VACANCES DEL 15 DE GENER AL 15 DE MARÇ

CONTACTE PER RESERVAR:

Telèfon:
937 64 20 37

E-mail: info@cantarranc.es

DIRECCIO:

Camí Sant Pere del Bosc
08490 Tordera, Barcelona

HORARI RESTAURANT

Dimarts – Diumenge
13:00 – 16:30

Divendres – Dissabte
20:00 – 23:00

HORARI PISCINA

Dimarts – Diumenge
11:00 – 19:00

15 Juny – 15 Setembre